HEEFT U EEN BEDRIJF?

 

U kunt niet fout gaan! U stuurt ons 300 dpi van uw gewenste logo, daarna wordt uw gewenste motief door ons afgedrukt op 9 stroken. U kunt zeker zijn van de jaloerse blikken. Desgewenst vlecht Gipea de stroken in uw hek. Waar anderen stoppen gaat Gipea verder, Reclame op maat!

Let op: de afmeting van het ontwerpgebied is 2,60 m x 1,80 m (B x H)! Een standaard hek element is echter 2,50 m breed. De extra 10 cm is nodig voor een stabiele bevestiging. Plaats daarom geen belangrijke elementen in het randgebied. De achterkant van dit product is neutraal grijs

 

Zeer hoge UV-bestendigheid en hoogwaardige optica!
Polyester stof PES privacy streep
Makkelijk te weven zonder gereedschap 

 

Heeft u last van inkijk ? vandaag uw schutting zicht dicht? Deze rollen vlecht u door de mazen van uw hek.
Gipea Ekoband is een product op basis van een duurzaam kunststof, dat gebruikt wordt in tuinafscheidingen. Het wordt gebruikt voor een zicht dichte schutting.

Snel uw schutting zicht dicht?  Gipea Eko Vlechtband is voor uw draadpaneel schutting. Uw snelle oplossing tegen inkijk. Nooit meer onderhouden of snoeien. Strak design. Goedkoop. Makkelijk zelf te monteren. Er zijn verschillende maten de Breede Eko Vlecht Band van 19 centimeter. De smalle Eko Vlecht Band van 4,7 centimeter voor harmonica gaas. De Eko Vlecht Band van 4,4 centimeter voor tuinpoorten.

Snel uw Tuinpoort of schutting afsluiten schutting zicht dicht? www.gipea.eu

Gipea Vlechtband voor tuinafsluiting, is een kunststofproduct voor het dichtmaken van tuinafscheidingen uit gaas of staalmatten. Het is onderhoudsvrij, kleurvast, milieuvriendelijk en heel eenvoudig aan te brengen. 1 Rol is 50 meter lang en goed voor 10 vierkante meter